Vajza e letrës

I mbërthyer në krizën e frymëzimit, fillikat dhe pa një dysh në xhep,shkrimtari Tom Bojd nuk po arrite ta fuste në hulli të mbarë romanin e tij të fundit. Ndihej i zënë në çark, një kurth që rezikonte ta shkatërronte. Derisa një natë, gjatë një stuhie të furishme i duket se bie pre e një halucinacioni, të tarracë i shfaqet një vajzë, misterioze dhe perri e bukur. I thotë se është protagoniste e romanit të tij, e rënë në botën reale nga një fjali e lënë pezull prej tij. Dhe nëse Tomi nuk do ti kthehej të shkruarit, ajo do të vdiste. Duket absurde e megjithatë… e megjithatë Tomi e beson. Sepse është marrëzisht i dashururar me të.

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Guillaume Musso

Numri i faqeve

414

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928003041

Rreshti

A

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë