Brenga e zonjës Braun

…Tashmë Kethi,me aromën e parfumit të markës Chanel No 5në flegrat e hundës,dhuratë nga dashnori,po rrinte lakuriq,e ulur në gjunjë mbi krevatin e saj bashkëshortor.Dashnorin,tashmë i gajasur,e kishte zënë gjumi për shtatë palë qejfe.Ajo ishte përkulur mbi të dhe …

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Brendan O'Carroll

Numri i faqeve

207

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928219251

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë