Grataçela

Ngjarjet e romanit fillojnë në mëngjesin e 17 shkurtit 2073 dhe personazhi kryesor i tij, Xhan Tezxhani, është ndër avokatët më të famshëm dhe më të rëndësishëm të Turqisë.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Tahsin Yucel

Numri i faqeve

335

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928291226

Rreshti

A

Kolona

40

Poashtu mund të ju pëlqejë