Gruaja e Pilotit

“Doli nga rruga kryesore, sipas udhëzimeve që i kishin dhënë dhe eci drejt pikës më veriperëndimore të Irlandës. Çuditërisht aty rruga ishte edhe më e ngushtë, pothuaj aq sa rrugica e makinave përpara shtëpisë së saj. Po si kishte mundësi që nuk i kishte shkuar asnjëherë mendja te ndonjë lidhje e mundshme, pyeste veten. Si kishte mundësi që një grua të jetonte me një burrë për kaq gjatë e të mos dyshonte kurrë? Më e pakta, dukej si një akt madhështor naiviteti, prirje për të harruar. Por mendoi që e dinte përgjigjen edhe pa e bërë fare pyetjen: Një tradhtar i përkushtuar nuk shkakton fare dyshim, kuptoi, pasi me të vërtetë që nuk do që të zbulohet….”

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anita Shreve

Numri i faqeve

346

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061133

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë